[Get Udemy Courses For Free] – Probudimo prirodu u sebi

[Get Udemy Courses For Free] – Probudimo prirodu u sebi
Deal Score0
Tip: If you want to search for Udemy Free Course of Best Coupon Hunter on Google
please search: bestcouponhunter + keywords.

Razvijte svoju pomnost učeći od prirode. Naučite kako pokazati ljubav i poštovanje prema prirodi.

What Will I Learn?
 • prihvatiti prirodu kao osobnog vodiča i izvor inspiracije
 • kreirati osobno i kolektivno značenje
 • povećati samosvjest povezujući se sa svojom humanosti
 • otvoriti se za smisao života
 • povećati elastičnost prema krizama koje su aktualno prisutne u Europskoj zajednici

Requirements

 • Dobra internetska veza

Description

Prečesto ostajemo zaglavljeni u starim obrascima. Ako pažljivo pogledamo oko sebe, možemo otkriti da je svijet izvan ravnoteže u mnogim područjima. Ne samo da su društvo i ljudske zajednice van ravnoteže, nego su i godišnja doba neuravnotežena. Postoji li način da povratimo ravnotežu?

Ovaj tečaj nudi da se pogleda ispod površine uobičajenog viđenja i razumijevanja, i nauči vidjeti i osjećati na novi način. Dubljim razumijevanjem i učenjem razvijamo svijest o većoj cjelini, što pak potiče aktivnosti koje oblikuju našu evoluciju i budućnost. Ovaj tečaj razvija sposobnosti koje nam omogućuju vidjeti, osjetiti i shvatiti nove mogućnosti – u nama, u našim učećim zajednicama, institucijama, organizacijama i društvu u cjelini.

Učinkovito inoviranje (i u vašim učećim zajednicama) zahtijeva sposobnost istovremenog spoja s najdubljim izvorom inspiracije i otvorenost višoj volji. Ako ste otvoreni, vaša šira okolina će vas stalno upućivati na ono što trebate naučiti i učiniti. To je učenje iz sadašnjosti, a ne prošlosti, i ne s mjesta na koji tek želite stići. Christopher Bache nazvao je to veće polje, povezanost s tim većim poljem, “sveti um”. Neki ljudi (na primjer, Thich Nhat Hahn, Joanna Macy, Bill Plotkin, Llewellyn Vaughan-Lee i drugi) kažu da krize našeg vremena nisu samo ekološke i političke, nego i duhovne.

U ovom tečaju se polazi od pretpostavke da odgovori za kojima tragamo ne mogu doći iz ograničene svjesnosti koja sada vlada svijetom, nego iz dubljeg razumijevanja jedinstva glave i srca. Pomaže nam vidjeti da je sveukupan život jedan, da svatko od nas sudjeluje u životu kozmičkog bića nemjerljivih dimenzija. Možda je ova kriza pokušaj buđenja naše duše?

Nužnost fizičkog balansa, dublja inteligencija i mudrost, ta cjelovitost, mogla bi nam pomoći da povratimo viđenje života koje gubimo toliko dugo dok ne moramo živjeti bez njega, i ne primjećujući da je nestalo, kad više ne priznamo postojanje ičega van ljudskog uma. Ovo je opasano vrijeme povratka na naslijeđeni sustav vjerovanja i arhaični načini preživljavanja utemeljen na strahu, kao i na pohlepi rođenoj iz straha. Istovremeno, ovo je famozna prilika za evolucijski napredak, ako shvatimo što se i zašto dešava.

Za sve veći broj nas otvara se mogućnost izbora između slijeđenja tragova prošlosti, služenja principu moći i institucijama koje otjelovljuju taj princip; ili življenja i djelovanja iz drugačijeg odnosa prema životu i posvećenosti ogromnom naporu svjesnosti potrebnom da razumijemo i služimo životnom misteriju.

Ovaj tečaj je prvenstveno iskustveni. Iako je online tečaj, zadaci vas upućuju u prirodu, potiču na uživanje u miru, ljepoti i čudima koje priroda nudi, na duboko opuštanje. Tečaj vas potiče na kreativno i metaforičko razmišljanje, zamišljanje i pomnost.

Na kraju tečaja dobit ćete certifikat za stečene kompetencije (prenosive kompetencije).

Svjesnost o sebi: dopustite si biti u protoku znanja, dok to znanje nastaje. Širite svoje opažanje.

Uzmite si vremena za učenje od prirode o sebi i onome što treba preoblikovati u vašoj učećoj zajednici.

Uživajte u ljepoti, miru i čudima prirode. Uživajte i osjećajte srce.

Koristite svoje kreativno razmišljanje. Razvijte metaforičko razmišljanje (stvorite vlastite metafore za svoj život). Koristite svoju maštu. Upotrijebite svoju desnu stranu mozga.

Povezanost: istražite povezanost. Stvorite svoju zajednicu. Koristite srce kao organ opažanja.

Razvijte svoju pomnost učeći od prirode. Naučite kako pokazati ljubav i poštovanje prema prirodi za sva svoja iskustva.

Ovo je Erasmus+ tečaj, europski projekt u obrazovanju odraslih.

Tvorci projekta: Isoropia (Croatia), Rogers Foundation (Hungary) and Aura Sviluppo Sostenibile (Italy).

Who is the target audience?
 • učitelji
 • savjetnici
 • prirodnjaci
 • treneri (eng. coaches)
 • treneri
 • edukatori
 • zainteresirani za osobni razvoj

Keyword:
udemy 10 usd
udemy coupon september
100 free udemy coupon codes
udemy new year coupon code
udemy cyber monday coupon